Emma - inspiration

 

Emma - 20 juni

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en bra midsommar, det har iallafall jag haft. På eftermiddagen åkte jag och min familj hem till Filippa, vi åt mat, jordgubbar och mycket annat gott. Sen har vi bara legat i hennes rum och haft lite tjejsnack. Vi kom hem för ungefär 30 minuter seda, så nu ska jag spela lite sims och sedan gå och sova. 
 
 
 
 

Emma - ställen jag vill besöka

New York, som man också brukar säga "staden som aldrig sover". Det stämmer verkligen! Jag var i New York förra något år sedan, det var så galet häftigt att få se den stora staden med egna ögon. Skulle verkligen kunna tänka mig åka dit igen. 
 
Hawaii - Det verkar vara så himla mysigt, med packade stränder, stora shoppinggallerior och mycket bad. Jag har ingen aning om hur hawaii är egentligen för jag har aldrig varit där och jag känner inte heller någon som varit där, men efter allt jag läst och sett så låter det nästan som en drömsemester enligt mig. 
 
Los angeles, hur coolt skulle det inte vara att gå på gatorna i los angeles? Efter alla filmer man har sett, med alla känidsar som bor där och hur otroligt fint det är! Massvis med shopping, fina sandstränder och god mat. Dit skulle jag sååå gärna vilja åka!
 
 

Alice - filmer jag vill se

Hej på er! Just nu går det väldigt många bra filmer på bio. Jag tänkte dela med mig av några av dom som jag själv väldigt gärna skulle vilja se och skriva vad jag läst att dom handlar om.
 
Förr eller senare exploderar jag 
 
"Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem på en oförglömlig resa.

Förr eller senare exploderar jag är en gripande och livsbejakande kärlekshistoria mot alla odds. Baserat på den bästsäljande boken av John Green om det roliga, spännande och jobbiga i att leva och att vara kär. "


Jag längtar riktigt mycket till att denna film ska komma ut. Jag har hört att den ska vara riktigt sorglig och så lätt som jag har för att gråta till filmer kommer jag garanterat gråta mig genom hela filmen. 

 
The Other Woman
 
"Carly upptäcker att hennes nya pojkvän Mark inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru, Kate. Carly och Kate finner varandra direkt och upptäcker ganska snabbt att Mark är otrogen även med en tredje kvinna, Amber. De tre kvinnorna blir en otippad kompistrio som bestämmer sig för att hämnas ordentlig."
 

Alla borde titta på trailern till denna film, den verkar sjukt rolig. Tänkte se den på bio men det blev aldrig av så nu väntar jag spänt på att den ska komma ut på swefilmer.
 
Bad Neighbours
 
"Stjärnspäckad komedi om ett par småbarnsföräldrar som får nya grannar. Grannarna från helvetet. Seth Rogen och Rose Byrne spelar det hårt prövade gifta paret och bland grannarna ser vi bl.a Zac Efron och Christopher Mintz-Plasse."
 
Denna film verkar också väldigt rolig efter att jag sett trailern. Och seriöst, Zac Efron är med, behöver jag säga mer? 
 
 

Emma - snygga sommar outfits

Här är några snygga outfits som passar att ha i sommar, allting kommer ifrån nelly.com
 

Emma - tillbaka med lov

SOMMARLOV! Äntligen som jag har väntat, så himla skönt att slippa skolan, läxor och allt! Uppdagteringen har varit sämst, och vi ber om ursäkt för det. Men vi har bara inte haft ork och massor med olika anledingar, men nu när vi är lediga så kommer vi blogga som vanligt igen. Det är så himla kul att ni fortfarande klickar in på bloggen trots att vi inte har uppdaterat något. 
 
Jag har ingen bra bild som passar till inlägget, så jag tog bara en somrig bild från weheartit