Alice - bra dag

Hej hej!

Denna dag har gått alldeles för fort, men det har varit väldigt kul. Jag och Emma bestämde oss för att åka in till stan och vi tittade lite i affärer och tog en frappino på espresso house. Sjukt goda! Sedan var vi in på donken och ja, vad hände därinne.. Det kom fram massor med killar och satt sig vid vårat bord, dom tyckte att vi var snygga och en fick mitt nummer. Tänker inte gå in mer på det. Det var lite kaos men vi hade kul. När vi kom hem träffade vi Linn och Filippa och vi satt mest och pratade och hade trevligt. Jag och Emma har haft en jätte bra dag.




Alice - jordgubbar och plugg

Hej! Hoppas ni är ute i det fina vädret idag, så mysigt. Gick precis ut och satte mig i solen med lite jordgubbar och ska plugga tänkte jag. Man måste ju passa på. Funderar på att ta ut en filt och sätta mig på gräset istället för jag sitter på stenplattor, haha. 

Påsklovet är ju förresten över och skolan började idag. Jag tycker att det är ganska skönt egentligen för jag vill att tiden ska gå fort så att man kan få sommarlov. Det är inte långt kvar, cirka 30 skoldagar om man räknar bort helger och sådant. 

Nu ska jag plugga vidare i det fina vädret. 





Emma - snyggt i sommar

Hej på er! Sitter just nu och kollar runt på lite kläder som jag funderar på att beställa. Nu när det börjar bli sommar så kan det vara lika bra att köpa hem lite sommarkläder. Det finns så sjukt mycket snyggt! 
  
 
 

 
                      
 
 
 
 
 
 
 
 

Alice - top model

Hej hej! Det är så sjukt skönt att ha påsklov nu, känner att det behövs för jag har haft det väldigt stressigt ett tag. Jag har precis beställt lite kläder och nu tänkte jag titta på top model. Jag ligger lite efter, senast jag tittade på det var för någon vecka sedan.
 

Alice & Emma - ny video + kanaltrailer

Hej på er! Vi har redan fått över 600 unika visningar, helt sjukt kul! Så vi har gjort en ny video och en kanaltrailer. Vi blir jätteglada om ni kollar på våran kanal. Prenumerera också gärna, puss!
 

Alice - grattis på födelsedagen!




Alice - min älskling





Emma - summer inspiration

Åhh vad jag längtar till sommar, sol och bad. Med mina och Alice galna idéer kommer den här sommaren bli   riktigt bra, det vet jag! Om några månader är det skolavslutning och då åker vi iväg till grönalund och det           lägtar jag verkligen till. Snart så, bara att vänta!
 

Alice - vår youtubekanal

Hej! Jag hoppas att ni inte missat mina och Emmas 2 senaste videos? Vi har bara länkat den ena så vill ni se den andra så kan ni gå in på vår youtube kanal, den heter "Fioris". Vi kommer kanske inte alltid länka våra videos här på bloggen så om ni inte vill missa någon ny video så får ni helt enkelt hålla koll på youtube eller prenumerera. 

Lite bilder från våra senaste videos.