Alice - halloween

Hej, jag hoppas att ni inte saknat oss allt för mycket. Dom flesta har väl höstlov, även vi och det har helt enkelt inte blivit någon uppdatering. 
 
Men hur som helst så skrev ju faktiskt Emma att det kanske skulle komma upp ett inlägg med vad vi har gjort idag. Det är ju faktiskt halloween så vi köpte ansiktsfärg och sen sminkade vi oss. Det blev inte alls någon "proffsig" och "snygg" sminkning men vem bryr sig? Kul hade vi iallafall.
 
Lite bilder från idag.
 

Emma - sweet dreams

Hej på er!
 
Nu var det ett tag sedan, men jag har bara inte haft ork att blogga. Nu låter det typ som att jag har fullt upp, men nej så är det inte. Snart kommer Alice till mig och vi ska fixa lite grejer som kanske kommer upp på bloggen senare.
 
Jag har alltid velat ha tavlor i mitt rum, men aldrig köpt några. Så jag kollade runt lite på Internett och hittade en "tavla" jag ville ha, så nu tillslut är det fixat. 
 
 

Emma - Inspiration

     
     '
     
 
 
 

Alice - söndags mys

Hej allihop! 
 
Idag har jag träffat Emma och vi har åkt runt lite i sura och bara chillat. Vi drog till Willys och köpte ben & jerry och dricka och nu är vi hos Karlsson. Han har fixat grönsaker och dipp och köpt godis så vi ska ha lite söndagsmys. Hoppas alla får ett trevligt avslut på denna helg.
 

Alice - fint sminkade tjejer

Oj oj, vad har jag och Emma gjort igår?
 

Emma - super fredag

Hejsan! 
 
Min och Alice helg började med att jag, hon, Filippa, Emma, Emelie, Wilma och Fröja åkte in till stan för att först gå på bio och vi såg filmen irl, vi hade nästan ingen aning om hur den skulle vara men den var jätte bra! Efter filmen så gick vi till Jensens och åt massor med gott där, och till sist köpte jag och Alice glass på donken. 
Senare på kvällen när vi var klara åkte alla hem till Wilma och sov över där. Riktigt rolig fredag, så skönt att få komma bort från Sura ibland. 
 
 

Emma - tipsar

Hej igen! Nu var det några dagar sen jag gjorde ett inlägg här på bloggen, men nu så.
 
Kände verkligen att jag var tvungen att tipsa om ett torrschampo som jag använder. Det var akut för några månader sen så jag passsade på medans jag var in i stan och köpte mig ett sånt på kicks, hade ingen aning om det funkade eller inte.. Men det är verkligen sjukt bra, tycker jag i alla fall. Det luktar också jätte fräscht och gott. Så om ni någong gång behöver nytt torrshampo kan jag tipsa er om detta.
 
 
 

Alice - tidningen

Jaha, nu står det om mig och Johanna i tidningen. Står ju inte våra namn men det är såklart oss dom menar. Min nya mobil kommer i alla fall denna vecka, antar att det blir imorgon.
 
 
 

Alice- hittade mina älskade bilder

I somras var jag ju på city festivalen med några andra och då såg vi bl.a Oskar Linnros, min babe. När min mobil blev snodd kom jag på att alla bilder på Oskar Linnros var borta och jag började typ gråta. Men jag hittade dom nyss på datorn, blev så sjukt glad. Jag vet, "det är bara ett par bilder, so what?" men jag är as glad.
 
Har många fler bilder på han.
 
 

Alice - kan laga mat och allt

Hej! Det har faktiskt varit en ganska bra dag. Jag har sjukt många prov denna vecka, 2 av dom är i alla fall avklarade. Imorgon är det 2 till prov har jag för mig så det är väl bara att sätta igång med pluggandet.
 
Precis ätit fattiga riddare, kan laga mat också. Kan ju nästan allt, eller hur?
 
 

Alice - polisen

Usch, jag blir så trött på vissa människor. Vi vet nu vem som tagit min och Johannas mobil och man blir ju inte annat än förbannad när människor gör sånt här, kan man inte bara låta varandras saker vara? Vi har pratat massor med polisen och anmält och ny iPhone kommer nästa vecka.

Alice - konfirmationsdag

Igår var jag och Emma på någon konfirmationsdag. Vi gjorde allt möjligt där. Vi sjöng för alla andra konfirmander, var med på olika lekar, var på något disco och så vidare. Vi var där i 12 timmar och var helt slut på vägen hem, vi somnade i bussen.

Emma - Söndag

Hej hej! 
 
Igår var jag och Alice i Köping på konfirmationsdag, det var faktiskt ganska kul. det höll på i hela 12 timmar, från mitt på dagen till mitt på natten, så vi va ganska trötta kan jag säga. 
 
som Alice skrev så blev hennes mobil snodd, helt sjukt. Idioter det finns.. Nu sitter jag i bilen på väg till Västerås med familjen för att käka och lite sånt. 
 
En bild från igår
 

Alice - mobilen snodd

USCH, ända jag har att säga. Min och Johannas mobil är snodda, hur orkar människor?
 

Emma - pluggvecka

Hej hej!
 
Den här veckan måste jag verkligen plugga till alla prov som kommer, känns ju som om att det kommer gå bra.. Uppdateringen kanske blir lite dålig för mig i veckan, men Alice kommer nog uppdatera lite fast hon har antagligen lika mycket läxor som mig. Såklart kommer jag göra inlägg när jag har tid. 
 
På lördag åker jag och Alice till köping med konfirmationen och kommer hem sent sent på natten, ska faktiskt bli kul. Det här blev ett sjukt tråkigt inlägg som inte direkt är intressant att läsa.. men men, då vet ni i alla fall. 
(har ingen bra bild just nu, så det får bli bra med den här)
 

Alice - moment for life

Seriöst, Oskar Linnros, jag älskar människan.
 
Jag kan inte fatta att jag stått typ två meter ifrån honom, vill inget hellre än tillbaka! Den kvällen var verkligen moment for life.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma - hiss & diss

Nu var det ett tag sen jag gjorde en hiss & diss, så tänkte göra en nu på en gång. 
 
Hiss: 
 
Denna body butter från the body shop är ju bara bäst! Den luktar så sjukt himla gott och allt. Rekomenderar verkligen om ni nån gång behöver något nytt. 
Diss:
 
För någon månad sen köpte jag en sån här rengöring. Jag trodde den skulle vara jätte bra, men blev väldigt besviken. Alltså man blir väl ren, men efter man tvättat av den så känner man sig helt flottig i annsiket.. Nej, usch! Något jag ångrar att jag köpte. 
 
(bilden blev väldigt liten, men fixar det senare)
 
 
 
 
 
 
 
 

Alice - söndag

Hej allihop! 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag haft. Idag har jag träffat Emma och Karlsson och vi har gjort allt möjligt. 
 
Jag och Emma har varit ganska dåliga på att uppdatera men vi ska bli bättre snart och förhoppningsvis kommer vi blogga om intressantare saker.
 

Emma - lördagskväll

 Hej på er! 
 
Just nu så sitter jag och Alice hemma hos karlsson och Alice spelar gta, går ju väldigt bra.  Tidigare idag så drog vi ut med Filippa och satt bara i centrum och chillade. I alla fall, vi stannar hos karlsson hela kvällen och så får vi se om det kommer flera uppdateringar under kvällen. Kram 
 
 

Alice - food for life

Tjenare! Just nu sitter jag hos Filippa. Vi ska äta lite och sen ska vi ut och Filippa ska fota mig och Emma. Nu ska jag fortsätta äta nutella, hörs sen.
 
~ FOOD IS LIFE ~