Emma - höstinspiration

Hej på er! 
 
Är det bara jag eller är det inte hur mysigt som helst med hösten? Det är helt klart den bästa årstiden. Man kan bara sitta inne med tända ljus, slå på en bra film och ha det skönt medans det är kallt ute. Så himla mysigt! 
 

Alice - kärnhuset

Hej! Just nu sitter vi kärnhuset och myser. Det är jätte kul att det redan är många läsare, det trodde vi verkligen inte.


Alice & Emma - Vårat första inlägg

Hej på er! 
 
Vi som har denna blogg heter Alice och Emma, vi är två tjejer som älskar att blogga och har haft flera bloggar innan men aldrig någon tillsammans. Så vi tyckte att det verkade kul eftersom att vi umgås väldigt mycket. Vi kommer även att videoblogga ibland. Vi har många roliga planer tillsammans så ni kommer även att få ta del av det. Ni kommer snabbt lära känna oss och har ni några frågor så är det bara att kommentera. 
 
 
Många undrar säkert hur vi kom på vårat bloggnamn. Vi har länge försökt komma på ett bra namn men dom flesta var upptagna. Så vi frågade våran kompis som talar tigrinska och undrade om det fanns något fint ord, tillslut kom vi fram till fiori som betyder blomma. 
 
Hoppas ni tycker det här är lika roligt som oss och att ni fortsätter att kolla in här. Nu kör vi!