Emma - bra start på helgen

Igår efter skolan träffade jag Alice, Linn, Emma och Filippa. Vi cyklade till willys för att köpa peppakrkasdeg och lite sånt gott. Ni kanske redan förstår att vi bakade pepparkakor. Nästan en hel deg åt vi upp innan vi hade börjat.. Riktigt kul och gott var det iallafall. 
 
Senare på kvällen så kom Linn, Alice, Johanna och Karlsson hem till mig. Vi satt typ och åt skumtomtar och pratade mest av tiden. Hoppas ni haft en bra start på helgen för det har vi! 
 

Alice - ja ni..

Äcklig dag, så jävla sämst, gråta sig igenom dagen hjälper inte tyvärr. Jag antar att jag är en person som dom flesta ofta ser glad, känner mig iallafall oftast glad och är jag ledsen brukar jag försöka dölja det men idag gick det inte. Vill inte gå in på det mer men jag har haft en riktigt dålig dag iallafall.  
 
Efter skolan träffade jag Emma och Filippa. Det var kul, vi moffade i oss massa kakor osv.
 

Alice - varit lite upptagen

Hej! Jag har varit lite frånvarande från bloggen i några dagar nu. Har ingen bra ursäkt men jag har iallafall pluggat massa, träffat kompisar och även jobbat på en ny design dom här dagarna. 
 
Idag är det torsdag och jag älskar torsdagar. vi har bra lektioner (enligt mig) och det är inte långt kvar till helgen. Vi får se vad som händer idag efter skolan, måste iallafall plugga. Har lite saker jag skulle behöva göra som tynger lite, hatar att skjuta upp saker. 
 

Emma - lite förändringar

Hej på er! 
 
Som sagt så är youtube kontot alldeles strax klart. Bloggen kommer också att ändras lite, men det får ni se senare. Filippa hjälper oss med allting, så snart så. Nu ska jag plugga lite och sen göra lite pannkakor att äta. Tror jag stannar inne ikväll och pluggar, vi hörs! 
 
hade ingen bra bild, så den här får duga på mig och Alice
 
 

Alice - dag på stan

Hej! Helgrym dag på stan med bästa tjejerna idag då. Eftersom Emma redan bloggat om detta så vet jag inte om det är värt att lägga upp bilder från dagen men ni kan få en jätte dålig bild på
vad jag köpt idag. Jag köpte ett glitterspray (till lussecupen) och bomullsrondeller på Åhléns, 2 halsband, ett läppglans och en tröja på BikBok och ett puder på Gina Tricot. Har haft jätte kul idag.
 
 

Alice - inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar till nyår och julafton. Längtar så det är sjukt, mest till nyår. 
 

Emma - söndag

Hej hej!
 
Jag kom precis hem från västerås. Jag, Alice och Johanna åkte dit runt 12, åt mat på spicy, shoppade och lite annat. Riktigt rolig dag!
 
Nu ska jag plugga och kolla på Gossip girl. Finns nästan inget annat roligt att göra på en söndags kväll förutom att plugga..
 
 

Emma - tipsar

Denna body lotion från Victorias secret, alltså den doftar så otroligt gott! Jag har ett par stycken som jag verkligen älskar, men den här slår alla. Den finns i body mist också, skulle inte vara helt fel att önska sig en sån. 
 
Jag tipsar verkligen om denna iallafall. Luktar som sagt jätte gott och doften håller riktigt länge. 
 
 
 

Alice - HAHA

Haha, vad gör vi då? 
 
 

Emma - torsdagskväll

Imorgon är det sista dagen i skolan, så skönt! Vi hade studiedag idag och det behövdes verkligen, så jag träffade Alice och Johanna en stund. Just nu ska jag kolla klart några avsnitt av Elsas värld och efter det ska jag sova. 
 
I helgen kanske jag och Alice tar och fixar lite med youtube, jag vet inte säkert men det märker ni då. Godnatt!  
 
 

Emma & Alice - snart klart

Hej på er!
 
Nu har vi äntligen fixat en kanal på youtube. Den är inte helt klar än, men troligen ganska snart och då meddelar vi er på en gång. Det kommer komma upp olika challenges videor, tags, videobloggar osv. Vi ville bara säga det nu så att ni vet om det. Hörs senare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma - fotboll

Heja heja! 
 
Sverige spelar ju match om ett litet tag, så varför inte kolla och äta lite godis? Brukar aldrig kolla på fotboll, väldigt sällan iallafall. Men jag har inget annat speciellt roligt för mig, så jag tänkte typ någon gång måste bli den första. 
 
Det här blev ett snabbt och kort inlägg, men bättre än ingenting alls. Kram!   
 

Alice - nu kör vi på riktigt!

Hej! Nu ska jag och Emma börja ta bloggen seriösare har vi bestämt. Det blir mer inlägg och det roligaste av allt - vi ska börja göra videos på youtube! Vi hoppas att ni tycker att det här är lika kul som vi tycker för nu kör vi på riktigt!
 

Emma - tidig dag + mellis

Redan hemma, slutade redan vid 12 idag, så skönt! Normalt så brukar vi gå till runt 3 så att sluta tre timmar tidigare gör ingenting. Just nu sitter jag i soffan, kollar på gossip girl och äter lite mellis. Det blev tyvärr inte som jag hade tänkt mig.. Var hur sugen som helst på pannkakor men naturligtvis så var mjölken slut.. Så de fick bli några mackor istället. 
 
Lite senare ska jag nog sitta hemma hela kvällen och plugga, så jag kommer nog updatera lite mera om ett tag. 
 

Alice - ishallen

Hej! Just nu har jag idrott och vi är i ishallen. Dom andra kör spökboll men jag kan inte vara med, har börjat få ont i armen som jag bröt för ett tag sedan. Är lite rädd att jag ska ramla och få mer ont så jag vågar inte vara med.
 
 

Alice - läppbalsam

Vintern närmar sig och jag brukar alltid få väldigt torra läppar så fort det blir kallare. För någon vecka sedan så köpte jag ett läppbalsam från the body shop som jag hoppas är bra mot torra läppar.
 
Jag köpte doften "pink grapefruit" och den luktar så himla gott. Men jag har inte hunnit använda den så mycket så jag kan inte säga om den är bra eller inte men jag tror det. Den kostade runt 90 kr.
 
 

Alice - gamla bilder

Jag har precis suttit och tittat på gamla bilder jag hittade. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul att se hur mycket man har förändrats.
 
 

Alice - panorama-annons

Ni kanske har lagt märke till annonsen högst upp på bloggen? När annonsen visas så samlar vi poäng och för poängen kan vi göra olika saker. Bloggen kan visas på "blogg.se synas" eller så kan vi välja ett "pro tema". Vi tänkte båda att varför inte?
 
Men hoppas iallafall att ni inte tycker att det är jobbigt eller störande att ha mera reklam som visas.
 
 

Emma - vill köpa hem

 

Alice - min helg

Jaha, då var denna helg slut då och det är redan måndag imorgon. Känner ibland att "pallar jag verkligen med en ny lång vecka med skola och annat?". Men när det väl är måndag så känns det inte så jobbigt som man kan tro, sen är det ju såklart kul att träffa vännerna och allt. 
 
Denna helg har varit grym. Allt från att cykla till Willys 4 minuter innan det stänger för att köpa hårfärg och färga Linns hår till att bli jagad av främlingar. Sen så jäkla mycket annat kul.
 
Bilder från när Emma lockade mitt hår idag. Har tyvärr råkat radera alla andra bilder från helgen.