Emma - ny vecka

Godmorgon på er! Måndag idag igen och slut på det roliga... Fast den här veckan har min klass prao, så det blir lite roligare än att sitta i skolan en hel vecka till. Idag börjar jag klockan nio, vilket är superskönt eftersom att resten av vecka börjar jag sju. Så jag tänkte att jag kan passa på att blogga lite.
 
Nu ska jag se klart ett avsnitt av pretty little liars innan jag åker iväg. Rekomenderar verkligen den serien! 
 
 

Alice - skulle inte tacka nej

Om någon vill köpa dessa skor till mig så är det heeeelt okej. Tack på förhand.

Nej men seriöst, funderar faktiskt på att beställa dom. Tyckte dom var fula från början men dom är ju rosa liksom, hehe.



Alice & Emma - ny video uppe

Hej! Nu är en ny video uppe på youtube och det kommer kanske upp fler lite senare. Glöm inte att prenumerera att kolla i HD!
 

Alice & Emma - vår dag

Hej hej! Idag har vi gjort 2 videos men dom är inte redigerade så vi får se om dom kommer upp idag. Vi har gjort massa annat idag också, typ sprungit runt på taket, badat i badkar, köpt glass av glassbilen osv. Vi får se om videosarna kommer upp imorgon, det gör dom förmodligen. 









Alice & Emma - video påväg




Alice - praktisera

Hej! Denna vecka ska jag praktisera i ett kök, var lite negativ från början och tänkte att det säkert är tråkigt men det var väldigt kul faktiskt. Idag började jag halv 9 och slutade runt halv 1. Blev också erbjuden att lämna mitt nummer så jag kanske kan sommarjobba där i år, skulle ju vara jätte bra. 




Alice - börja träna igen

Jag har precis kört ett träningspass med min kära mamma. Tänkte försöka komma igång med träningen igen, ut och springa osv. Jag och Emma sprang faktiskt elljusspåret i torsdags och det gick rätt bra förutom att jag skadade foten så jag hamnade hos skolsköterskan i fredags men hon satt på någon salva och nu är det bra igen. Så nu har jag inga ursäkter, bara att köra på med träningen igen. Imorgon ska jag och Emma testa på zumba, tror det kan bli kul faktiskt. 




Emma - bra slut på helgen

Hej på er! Helgen närmar sig sitt slut och jag är verkligen inte taggad för skolan imorgon. Iallafall, nu har vi äntligen laddat upp en ny video och vi har filmat en till video, fast den är inte redigerad eller så. Denna helg har varit den absolut bästa på länge. Igår som sagt sov jag över hos Alice, vi åt massa gott, kollade film och hade lite tjejmys. 
Nu ska jag plugga lite grann och så hörs vi. 
 

Alice & Emma - ny video


Alice - Emma sover över

Hej hej! Emma ska sova över här idag och vi har gjort en ny video som laddas upp just nu men det går väldigt segt, om den fortsätter laddas upp så är den klar någon gång inatt. Så det beror på om vi orkar vänta. För övrigt så har vi ätit tacos och frukt med choklad. Nu ska vi kolla klart på en film, vi hörs sen.




Alice & Emma - ny video

Video påväg, håll utkik!



Emma - pink inspiration

 
 

Alice och Emma - stan

Det blev ändrade planer, vi åkte in till stan så det kommer nog tyvärr ingen video idag. 




Emma - snyggt från gina tricot

 
 

Emma - studiedag

Godmorgon!
 
Jag vaknade alldeles nyss, ska äta lite frukost och sen efter det gosa ner mig i sängen till en film. Som Alice skrev tidigare, så ska jag träffa henne idag och vi ska filma lite. För några dagar sedan så filmade vi en video som vi skulle publicera, men tyvärr så gick det inte av någon konstig anledning. Så håll utkik!
 
Gammal bild på mig & Alice
 
 
 
 
 

Alice - enkla sminktips

Tänkte dela med mig av några enkla sminktips. Det kan man ju aldrig få nog av, eller hur? 

• Jag vet att väldigt många har problem med att få ögonfransarna att hålla sig böjda en hel dag. Prova att använd en vattenfast mascara, formulan är lättare och tynger inte ner fransarna.

• Många har ju fått för sig något väldigt konstigt, att man ska prova en ny fondaution på handen. Nej! Prova den istället på käkbenet. Handen och ansikten har inte samma färg.

• Du ska alltid applicera concealer efter din foundation. Annars kletas bara concealern ut. 

• Om du ser trött och sliten ut, prova att ta på dig ett varmt rosa läppstift. Den drar till sig uppmärksamhet och din hy ser fräschare ut.

• Använd eyeliner om du vill att det ska se som att du har mer volym på ögonfransarna. Det skapas bättre fokus på ögonen.

• Var väldigt noga med att tvätta dina sminkborstar, det samlas mycket bakterier annars och då kan du få finnar och akne. Använd helst inte svampar när du applicerar foundation, där samlas extra mycket bakterier och din foundation tar inte slut lika fort för svampen drar åt sig.






Alice - denna vecka

Hej! Tänkte passa på att uppdatera nu när jag ändå inte har något att göra. Sitter i skolan och ska egentligen läsa men har redan gjort det i typ 50 minuter. 

Hur som helst, imorgon är det studiedag och då ska jag träffa Emma. Jag tror att vi ska göra en ny video, så kameran är på laddning. Resten av veckan blir lugn, inga prov eller läxor. I helgen så sover Emma över hos mig för jag är hemma själv. Vi tänkte nog filma då också. 

Vi hörs lite senare.



Alice - hoppas ni kan sova hehe

Nu tänkte jag precis sova och invänta fredag, wiho! Imorgon ska jag träffa Emma och jag ska försöka blogga.

Säger godnatt med denna bild, ni älskar mig. Hihi



Emma - plugg tisdag

Hej hej! Nu var det ett ganska bra tag sen jag bloggade. Slutade runt 12 idag vilket är riktigt skönt! Nu ska jag plugga och göra klart dom sista läxorna inför imorgon. Har inget mera att blogga om just nu, så jag ska väl sätta igång och så kanske det kommer upp något till inlägg senare. 
 
 
 

Alice - min "kvällsrutin"

Det är viktigt att man tänker på att ta hand om sitt ansikte, speciellt för oss som sminkar oss. Att sova med smink och bättra på dagen efter är ett stort nej! Jag tänkte skriva hur jag gör på kvällen när jag tvättar bort mitt smink osv. 

Jag börjar alltid med att tvätta bort min mascara och liknande med en smink borttagning från Nivea och och efter det tvättar jag hela ansiktet med en ansiktstvätt från Garnier. Sedan torkar jag ansiktet och blöter sedan en bomullspad med en toner från Neutrogena, denna tar bort pormaskar. När mitt ansikte har torkat så lägger jag på en kräm från The Body Shop som ska minska porerna och matta ut hyn, denna produkt tipsar jag starkt om! Sist så avslutar jag med ett läppbalsam från EOS och en hand & nagel kräm från Solace.  

Det är alltså så här min "kvällsrutin" eller vad man ska kalla det ser ut. Jag tycker att alla dessa produkter är jätte bra, så jag hoppas att ni fått lite tips.