Emma - bra lördag

Hej på er! Idag har varit en riktigt bra lördag. Först åkte jag och Alice till västerås för att äta mat. Sen åkte vi hem till Alice och kollade på melodifestivalen och hade lite tjejmys. Vi gjorde också en ny video eftersom vi hade kameran hos Alice och allt, så videon kommer antagligen upp på bloggen imorgon. Håll utkik! 
 
 
 

Emma - inspiration



 



Alice - tiden går fort

Hej allihop! Nu är det bara att räkna ner till sportlov, 2 dagar till. Uppdateringen kommer bli mycket bättre nu när jag har tid att blogga. 

Idag är det ju onsdag som ni vet och det har varit en ganska jobbig dag men rätt rolig ändå. På mattelektionen så kollade vi på OS, men vi jobbade såklart lite också. Sen på hemkunskapen så bakade vi semlor och det blev jätte gott även fast jag inte gillar semlor så mycket annars. Så det har varit en bra dag om man bortser från prov och förhör, sånt är aldrig roligt.

Nu måste jag ta tag i pluggandet och kämpa på dom sista dagarna. Blir lite rädd när jag tänker på att om ett år så kommer vi välja gymnasium, tiden går ju jätte snabbt. 




Emma - onsdagsmys

Hej på er! Jag kom precis hem från skolan. När jag kom hem gjorde jag iordning lite havregrynsgröt. Tänkete sätta mig framför datan och kolla på någon serie och sen plugga engelska. 
 
Kanske kommer någon till uppdatering senare. 



Alice - lördag

Nu blir det lite mys med Emma. Vi har gjort smoothie och grejer och ska se på mello.



Emma - glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag, hoppas ni får en bra dag men någon eller några ni tycker om.
 

Emma - tips om bloggar

Hej! Nu var det ett tag sen. Har verkligen inte haft något intressant att blogga om och även läxor hit och dit. Men nu så ska det bli bättre. Tänkte tipsa om två stycken bloggar som jag tycker är riktigt bra, med mycket fina bilder och intressanta inlägg. Dock är dom norska, men det går ju att översätta sidan om det är så. 
Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.
 
Erica mohn kvam
 
Mathilde holck
 

Alice - summer inspo

Jag längtar så sjuk mycket till sommaren, snart så..





Emma - älskade fredag

Hejhej! Fredag idag och äntligen helg. Idag när vi slutade träffade jag Alice, vi cyklade tilll willys för att köppa ben and jerrys och sen hade vi lite filmmys hemma hos mig.
 
Vi började helt från ingenstans kolla några avsnitt på andra avenyn, som är en serie och den var faktiskt riktigt bra. På eftermiddagen firade jag min farfar som fyllt år och nu ska jag bara ta det lugnt och se klart pretty little liars. 
 
 

Alice - där var mitt sagt

Vissa människor är värda en skridsko i huvudet och en brinnande yxa i benet. Puss



Alice - duktig tjej

Hej! Idag var det många viktiga lektioner i skolan så det känns skönt nu när skolan är slut att ha fått så mycket gjort. Igår var jag så trött efter att pluggat matte så jag orkade inte kolla på paradise hotel så jag tänkte göra det nu. 



Emma - wanties

Åh, det finns så himla mycket fint som jag vill ha, vill bara iväg och shoppa nu nu nu 
 
 
 

Alice - snygga skjortor

Gina Tricot har fått in jätte snygga skjortor för 199:-. Jag tänkte köpa en sist vi var in till stan men jag köpte en annan tröja istället. Tänker lätt köpa en nästa gång jag åker in till stan eller beställa.
 
 

Alice - parfym tips

Hej! Nu tänkte jag tipsa om 3 parfymer jag älskar.
 
I julklapp fick jag Christina Aguileras parfym Unforgettable och den blev snabbt en ny favorit. Den har en väldigt speciell doft så det är svårt att säga vad den luktar, men kanske lite fruktigt blandat med vanilj och blommor.
 
En parfym som jag använt mycket i sommar som jag älskar är min Escada parfym Cherry in the air. Jag köpte den på en flygplats i Spanien för jag typ vägrade att gå därifrån utan att köpa den. Den doftar som ni säkert kan lista ut en väldigt söt doft av körsbär. Den kan vara svår att hitta i butiker för det är en limited edition men den går att beställa om ni inte hittar den.
 
Den sista parfymen har varit min favorit länge och det är Britney Spears parfym Fantasy. Även denna har en väldigt speciell doft men luktar jätte gott, lite fruktigt men ändå inte.
 
 

Emma - hair inspo

 

Alice - post

Jag och Emma har fått lite post från ett företag som sponsrat oss. Snart får ni se vad det!



Emma - 1:a februari

Hej på er! Nu är det äntligen helg, som jag väntat! 
 
Jag har ingen aning om vad jag gör vaken nu men om jag ändå inte kan sova så kan jag väl uppdatera lite. Igår efter skolan cyklade jag och Alice till Willys för att köpa lite nutella som vi inte har ätit på evigheter. Sen hela kvällen var jag, Alice och Filippa hemma hos mig och bara tog det lugnt. 
 
Nu tänkte jag kolla på några avnitt av pretty little liars och sen spela lite sims, och så kommer det flera uppdateringar under dagen.  
 
bilder från igår