Emma - inte långt kvar

Hej hej!
 
Sista dagen på 2013 idag som nog alla vet. Ikväll ska jag och Alice fira nyår med några vänner och ha det skoj! Vi tar nog antagligen bilder som kommer upp på bloggen nån annan dag. Just nu har jag precis vaknat och tänkte kolla några avsnitt på gossip girl och så kanske något annat inlägg kommer upp sen.
 
 

Emma - sjukhuset next?

Vilken kväll! Alice ramlade på cykeln och  slog värsta vurpan. Hon fick lite sår här och där, men nu har vi iallafall tvättat rent allt. Hon har även väldigt ont i handleden, typ bruten? Vi kommer nog inte blogga något mer idag.




Alice & Emma - Friends tag

Nu ligger det en ny video uppe på youtube, checka!
 
 
 

Alice - kommit hem från Emma

Hej! Idag har jag träffat Emma och vi köpte bland annat massa frukt och bär och hade lite tjejkväll typ. Vi har bestämt oss för att sluta äta onyttigt och börja äta bra, sen är det träning som gäller. Det är vårat nyårslöfte och vi har redan köpt nya träningskläder och annat.





Emma - filmtips

Ny favorit film, ni bara måste se den! Igår kväll satt jag och kollade runt på lite filmer och började kolla på filmen safe haven och kollade klart den alldeles nyss, den är ungefär som dear john och the last song. Den slår nog alla filmer jag sett, så himla bra! Så om du nån gång har tråkigt så rekomenderar jag dig att kolla på den.
 
Länk till filmen: http://www.swefilmer.com/safe-haven-2013/safe-haven-2013-video_16aed868f.html
 
 

Emma & Alice - What Is This Challenge


Alice - punka på cykeln

Skit också.. Har punka på cykeln och långt hem, och såklart regnar det, kan det bli bättre eller? 
 
Har ni förresten märkt att vi har ny design, vi höll på rätt länge och är nöjda. Det kommer inte upp någon haul video idag för det tog slut på batteri i kameran tyvärr men 2 andra videos kommer snart upp. 



Alice - trött som vanligt

Hej hej!
 
Var i stan med Emma idag men det vet ni redan, om ni läst Emmas tidigare inlägg. Det var i alla fall väldigt kul och jag kom hem med flera bra köp.
 
Nu är jag i alla fall väldigt trött och kommer nog somna vilken minut som helst. Det är så roligt för jag somnade när jag kom hem från stan men är redan jätte trött igen. Alla tjatar på mig att jag måste sluta sova mitt på dagen för att jag tydligen inte ska kunna sova på natten sen, men det kan jag verkligen. Vi hörs imorgon, kommer nog som sagt upp en ny video på youtube då.
 
 
 

Emma - massa shopping

Hej på er, det var ett tag sen jag gjorde något inlägg. Tänkte bara berätta som Alice skrev tidigare att både hon och jag fick en dator i julklapp, så nu kommer uppdateringarna bli mycket bättre här på bloggen. 
 
Idag på förmiddagen åkte jag och Alice in till stan för att shoppa eftersom att det är massor med rea nu. Det var riktigt kul och jag är faktiskt nöjd över vad jag köpte. I morgon tänkte jag och Alice filma en haul och alltså visa dom grejerna vi köpte idag. För ett litet tag sen åkte jag och Alice hem till Quinton där Filippa oh Sara var. Vi kollade bara på film och lite sånt resten av kvällen. Nu tänkte jag bara kolla ett avsnitt på någon av alla serier jag följer och så hörs vi. 
 
Bild från idag
 
 
 

Alice - redigera videos

Tänkte kanske börja redigera lite videos som vi filmade förra veckan. Vi filmade 2 olika videos. Jag och Emma gjorde en "what is this tag" och jag, Emma, Karlsson och Filippa gjorde en "kompis tag" typ. Vi kom på att man kan filma med HD om vi använder min systemkamera så det kommer bli mycket bättre kvalité på våra videos.
 
Bilder från förra veckan.
 

Alice - filmmys

Hej! Jag hoppas att ni har haft en bra jul. Min jul har varit toppen, jag hoppades mest på att få en dator och det fick jag så jag blev väldigt glad. Sen fick jag massa annat jag önskat mig också, bland annat pengar så imorgon ska jag och Emma in på mellandagsrean och shoppa.
 
Det är jätte bra att jag fick en dator för jag hatar min gamla, uppdateringen på bloggen kommer bli mycket bättre. Nu ska jag i alla fall titta på film och äta godis, vet inte riktigt vad det blir för film men jag hittar någon.
 
 

Emma - julafton

God jul på er!
 
Som jag väntat, nu är det äntligen jul! Fast utan snö men det är mysigt ändå. Detta blir ett snabbt inlägg. Tänkte mest bara berätta att jag precis fixat klart mig och väntar på att släkten ska komma hem till oss, så det kanske inte blir så mycket uppdateringar idag. 
 
En sak till, jag och Alice har gjort ett par nya videosar som troligen kommer upp någon gång efter jul. 
 
Bilder från we heart it
 
 
  
 
 
 
 

Alice - Bingolotto

Nu är jag och Filippa hemma hos Emma och vi spelar Bingolotto och äter massa godis, det är så sjukt mysigt med uppesittarkväll. Vi får hoppas att vi vinner något.





Emma - lite tips på serier

Jag älskar att kolla på serier, så varför inte tipsa lite om några?
 
Gossip Girl, min absoluta favorit serie som nog många vet. Fastnade verkligen för den efter bara andra avsnittet, grymt bra! Den handlar om några ungdommar i New York och sen händer det massor med grejer, jag vet inte hur man ska förklara så den låter inte speciellt rolig, men jag rekomenderar er att kolla på den.
 
One Tree Hill, också riktigt bra. Nu var det ganska länge sen jag såg på den här och jag har inte sett klart alla säsongerna än. Men så långt jag har kommit, till säsong 5 så tycker jag den är jätte bra. Vet inte riktigt hur man ska förklara vad den handlar om, men det är bara att googla. 
 
 
 
 

Alice - lördag

Hej! 

Dagen började med att jag var hos min gammelmormor och efter det så gick jag och Emma hem till min farmor och bakade pepparkakshus, måste säga att vi är blivande proffs. Sen cyklade vi till Willys och köpte hårfärg, så Emma färgade min utväxt när vi kom till mig. Lite senare drog vi hem till Emma och träffade Filippa och Karlsson och då filmade vi 2 videos som kommer upp på youtube någon dag.

Det är såhär att jag och Emma behöver en dator att redigera videos på och bådas datorer är sönder så vi hoppas på att få en ny dator i julklapp och får vi inte det så tänker vi låna våra föräldrars dator tills vidare. Vi ska också börja filma med min systemkamera för då filmar vi med mycket bättre kvalité och HD. Tror det blir jätte bra.




Alice - jullov

Hej hej! 

Nu har vi jullov och det är så sjukt skönt, man kan bara slappna av. Betygen är jag jätte nöjd med, har höjt mig igen i flera ämnen och är väldigt nöjd över vad jag presterat än så länge i åttan. 

Idag var jag och Emma in till Erikslund för att handla julklappar. Jag hittade julklappar till både vänner och familj, sen köpte jag en klänning som jag ska ha på julafton och nyår och även en foundation. Jag tänker inte lägga ut bilder på vad jag köpt för jag vill ju inte avslöja julklapparna och jag tänkte ändå lägga ut bilder på min klänning senare. Tänkte att ni kunde få se en helhets look på nyår. Nu ska jag snart sova, vi hörs imorgon och glöm inte att kolla på min och Emmas första video.



Alice & Emma - infovideo

Detta är våran första video på youtube. Den blev ganska misslyckad, men skit samma. Ni får gärna kommentera vad ni vill se för videos.

Alice - snart julafton

Idag har jag haft sista förhöret och provet på det här året, känner att jag äntligen kan slappna av och invänta julen. Börjar få riktiga julkänslor nu. Idag på hemkunskapen bakade vi lussekatter och på lördag ska jag köpa julklappar och en klänning till jul och nyår. 




Alice - Viktoria's Secret Fashion Show

Det har varit väldigt mycket snack om Viktoria's Secret Fashion Show 2013 i år så i helgen kollade jag och Emma på det. Jag har aldrig sett det något tidigare år och inte Emma heller tror jag. Vi tyckte iallafall att det var väldigt kul att se. Vissa har ju värsta drömkroppen och dröm utseéndet och vissa var lite för smala enligt mig. 
 
Kolla ni också, finns ute på youtube och andra sidor.
 
 

Emma - we heart it

Ni vet nog vad we heart it är för något? Om inte så är det en hemsida där det finns bilder på nästan allt man kan tänka sig, säkert flera miljoner. Det är även från den sidan jag hittar dom flesta bilderna till bloggen, tillexempel inspirations bilderna. Det är en av mina favorit hemsidor och det finns även en app till mobilen.