Emma - plugg och vila

Hej hej! Som Alice skrev i förra inlägget så har vi inte bloggat så mycket, förlåt för det. 
 
Hatar onsdagar, nästan bara tråkiga lektioner och slutar inte så tidigt heller. Jag kom precis hem och mår inte så himla bra, ont i halsen och huvuet. Nu ska jag gosa ner mig i sängen, kolla ett avsnitt på paradise och sen plugga lite so och engelska. 
 

Alice - inte rätt tillfälle att bli sjuk

Hej! 

Jag och Emma har inte varit så duktiga på att blogga och vi är ledsna över det. Vi har jätte mycket prov och annat jobbigt att tänka på. Dessutom är jag sjuk men det är massa saker som händer i skolan just nu så jag har fortfarande gått dit. Jag hade aldrig trott att 8:an skulle vara såhär jobbig fast lärarna sagt det, men så är det. 



Emma och Alice - tips för dig med kamera

Vi har blivit sponsrade av en sida där dom säljer kamera och videotillbehör, den heter kamda.se.
 
Vi brukar ju fota och filma med Alice Nikon D5100 så vi tycker att deras trebensobjektiv verkar as bra. För den är lätt att vrida på och det är viktigt när man filmar. Sen är den också väldigt stabil och man kan såklart höja och sänka den. Klicka här för att komma till produkten.
 
Denna sida har även fraktfritt, hur bra är inte det?
 
 
 
 
 

Alice - shopping

Idag var jag in till Erikslund med Emma och Karlsson och shoppade. Jag köpte 2 eos lipbalms, en tröja och en ögonskuggsborste. Det kommer nog bild senare. Sen åt vi också mat och fikade på espresso house.

Nu ska jag duscha och plugga, jag har prov imorgon.





Alice & Emma - ny video

 

Alice och Emma - video på g

Nu ska vi göra en video, kan ni gissa vad vi ska göra?




Emma - vill beställa hem

Allt är ifrån ginatricot 
 
 

Emma och Alice - grym sida

Vi har blivit sponsrade av ett företag som heter idiwa.se. Det är en väldigt bra sida som har snygga skal för flera olika mobiler och datorer, dom har även mobiltillbehör och smycken. Såklart är detta en billig sida med saker som vi själva gillar mycket.
 
Personligen så tycker vi att deras egendesignade skal är sjukt snygga och vi älskar deras armband.
 
Vi tycker att ni genast ska checka in denna sida. KLICKA HÄR.
 
 

Emma - bara vänta

Drömmer mig bort till sommaren 



Alice - långtråkigt med plugg

Hej! Tänkte göra lite snabb update innan jag fortsätter plugga, roligare har man väl haft. Det är också därför jag inte har haft tid att blogga idag. Föresten är det redan torsdag imorgon och så går vi in i februari nästa vecka. Jag tycker att tiden går så sjukt fort, innan vi vet ordet av det så så sitter vi och käkar tårta på skolavslutningen typ. 

Nu ska jag iallafall plugga stenhårt och sen tagga paradise hotel. 



Alice och Emma - förslag?

Hej hej! Vi har fått två privata meddelanden på Youtube om challenges vi kan göra och vi är glada för det. Har ni några tips om vad det skulle vara kul att se för videos så får ni jätte gärna kontakta oss eller skriva en kommentar.
 

Emma och Alice - checka in mizzy.se

Vi har blivit sponsrade av mizzy.se. Det är en jätte bra sida som säljer syntetiskt och äkta löshår. Löshåren är av bra kvalité och för ett billigt pris.
 
T.ex deras äkta löshår som kostar runt 500:- som är billigt för äkta löshår och då har dom räknat in frakten i priset.
 
Vill ni ha billigt och bra löshår så tipsar vi starkt om denna sida, glöm inte att det är fri frakt! KLICKA HÄR.
 

Alice - sommarkänslor

Hittade lite gamla bilder från sommaren, shit vad jag längtar nu. Vill inte ha vinter längre, vill bara få sommarlov. Tror denna sommar kommer bli grym.
 
 

Alice - random fakta

Nu tänkte jag skriva 10 random fakta om mig själv.
 
- Jag är rädd för elvispar. Dom är fett läskiga ju , snurrar och grejer.
 
- Jag har 5 djur i min familj och har alltid levt med djur.
 
- Jag hatar matte, lätt drygaste ämnet i skolan.
 
- Både jag och Emma har klaustrofobi.
 
- Jag gillar inte semlor. Brödet är torrt, grädde och mandelmassa är äckligt.
 
- På vintern tycker jag att marken ser ut som Daim glass.
 
- Mitt favoritdjur är koala och flamingo.
 
- Jag och Emma har åkt kundvagn ner för backar. Yolo.
 
- Just nu sitter jag i "fjorton år till salu" huset.
 
- Imorse brände jag min fot på plattången, grym som jag är.
 
 
 
 

Alice - kladdkaka

Hej hej! Nu har jag och Emma precis bakat kladdkaka, jätte fin blev den inte men säkert god. Duktiga tjejer haha. Vi har lite planer för bloggen också, tror ni kommer gilla det. Vi tänkte kanske försöka blogga lite mer idag för vi slutade skolan väldigt tidigt så vi har liksom hela dagen framför oss. 
 

Emma - något av det godaste

Åh, hur gott ser inte det här ut? Så sugen på något gott, sen ser man dom här bilderna medans man går hungrig i skolan. Detta skulle verkligen inte sitta fel just nu. 
 
 
 
 
 
 

Emma - ny vecka

Godmorgon! Nu var det måndag igen och slut på det roliga. Jag har verkligen inte uppdaterat mycket alls i helgen men nu så är vi igång igen. Tänkte skriva ett litet snabbt morgoninlägg och berätta lite. Just nu sitter jag i sängen och läser lite bloggar för att jag är ungefär helt klar för skolan. 
 
Idag slutar jag vid fyra och måste hem och plugga inför ett prov, så det kommer antagligen upp flera inlägg då.
 
 
 

Alice - söndagen når sitt slut

Hej! Sa ju att jag skulle blogga massor idag, blev inte så för jag träffade Emma och när jag kom hem bestämde jag mig för att ha lite spa kväll, bara slappna av utan dator och mobil typ. Tog ett bad och använde en hårinpackning från loréal och sen gjorde jag en egen hårinpackning som jag tror fungerade bra. Mitt hår är fortfarande blött så det är svårt att säga med det känns som det. Jag har iallafall flera inlägg på g så det är bara att hålla utkik. Ska ta och dejta kudden nu, så godnatt. 



Alice - så skönt med helg

Hej hej! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men igår träffade jag iallafall Emma och Fillippa och vi kolla på film och fixade morot, chips och dipp. Sen idag så träffade jag Emma och vi kollade på film och gjorde lite annat, vi var bland annat duktiga och gjorde en ny video på youtube. Imorgon ska jag försöka att vara duktig och blogga lite mer, ska lägga det på minnet. Det var det jag ville säga, men vi hörs imorgon.


Alice & Emma - Chubby Bunny Challenge