Alice - fint i sommar

Sommaren börjar närma sig med stormsteg, här är lite kläder och accessoarer jag skulle tycka var snyggt i sommar.
 
 
 

Alice - skolarbeten

Hej på er!
 
Det var ett tag sedan, har inte velat uppdatera av olika anledningar men nu är jag tillbaka. Emma är just nu utomlands i Cypern, hoppas hon har mysigt. Kan inte sluta tänka på att det är sommarlov om ett par veckor, längtar! Man märker att sommaren är på väg, har hunnit sola en hel del. Inte för att jag blir brun, men men. Tyvärr har jag fortfarande en del skolarbete kvar, ska göra klart 2 uppsatser och en keynote, har även ett förhör sista veckan. Gjorde iallafall sista provet för 8:an idag och det känns bra.
 
 

Alice - mysig lördag

Igår hade jag och Emma en jätte bra dag i stan. Vi åt god mat, köpte jordgubbar och åt i Vasaparken, shoppade osv. När vi kom hem åt vi chokladpudding och kollade på film, mys. När vi shoppade hittade jag äntligen en skolavslutningsklänning, bikini och lite annat så nu kan jag invänta sommarlovet. Längtar jääätte mycket. 

Det vart ett ganska tråkigt inlägg och jag glömde att ta bilder igår, så ber om ursäkt för det. Hehe



Emma - snyggt på stranden

 

Emma - sommar inspo

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men nu så är jag tillbaka.
 
Galet hur mycket jag längtar till sommaren, vill ha sommarlov nu på en gång! Vi har skrivit det minst hundra gånger här på bloggen känns det som, men det ska ju bli sååå himla skönt! Jag satt för ett tag se och kollade på lite sommarkläder, bara för att se vad som finns. Så jag valde ut några grejer jag tyckte var extra snyggt och slängde ihop det till ett collage.
 
 
 
 

Alice - snart sommar

Det är bara 37 dagar kvar till sommarlov, helt sjukt!

Bilder från weheartit.





Alice - livet leker

Hej!
 
Det var ett tag sen sist, jag har verkligen haft jätte mycket läxor och prov på sista tiden, så pass mycket att jag pluggat varenda dag den här veckan och nästan hela förra. Förstår inte hur lärarna tror att vi ska kunna må bra av så såhär mycket prov och inlämningsuppgifter. Denna dag har varit lång med bl.a matte prov och praktiskt hemkunskap prov och jag slutade sent. Efter det åkte jag hem typ tjugo minuter, sen vidare till mormor och morfar. Kom hem därifrån 1000 kronor rikare iallafall, känns iallafall lagom bra med tanke på att vi ska till Stockholm nästa tisdag med hela 8:an och shoppa. För övrigt var jag till skolsyster idag, måste tydligen åka till sjukhuset och röntga min rygg. Livet leker typ.
 
Jag och Emma har förresten börjat med "åsiktsinlägg" och vi vill bli lite bättre på att uppdatera. När vi har tid som sagt. Hur som helst så är vi jätte glada att ni fortfarande tittar in!
 
 
 

Alice & Emma -skolan är tuff

Vi tycker att det är mycket stress och ångest bland ungdomar nu för tiden. Man hör och läser dagligen hur ungdomar kämpar mot ångest i skolan, den pressen att dom alltid måste prestera sitt yttersta för att nå dom krav som dagens skola har på oss. Hatet på tjejer ökar på grund av dom själva, det förekommer också mer att tjejer klagar på andras tjejers utseénde än av killar. Det resulterar med att tjejer har mer press på sig, hur man ska se ut och vara. Visst många killar har väl också komplex men det är vanligare att det förekommer för tjejer. Skolan ställer för höga krav på oss ungdomar och det slutar med att fler och fler blir deprimerade. Vem vill gå till skolan med en klump i magen och känna ångest.
 
Hur ska man hinna göra läxor, träna och fortfarande hinna ha en fritid och träffa vännerna osv? På sista tiden har vi blivit väldigt utmattade av all press och det slutar ofta med att man somnar så fort man kommer hem från skolan. Vi brukar försöka lägga allt negativt bakom oss och fokusera på allt som är positivt. Det kan till exempel vara att om får ett bra betyg, då ska man känna sig stolt över sig själv. Man ska ALDRIG jämföra sig med andra, fokusera på det du gör så går allt bättre.
 
Vad tycker ni om att vi skriver denna typ av inlägg?